Oskarshamn Junior

          Lovewell Oskarshamn

Junior

Lovewell Oskarshamn Junior

NÄR: TBA 2020.

VAR: Vi skapar på Oskarshamns Folkhögskola. Föreställningen spelas i Konsertsalen på Oscarsgymnasiet, Oskarshamn.

ÅLDRAR: 8-13 år.

FÖRESTÄLLNINGSDATUM: TBA 2020.

Lovewell Oskarshamn är vårt junior-program för 8-13 år gamla barn där vi under två veckor skapar en ny musikal tillsammans! Lovewell Junior är till för alla som gillar sång, dans, teater, låtskrivande och skapande. Kursen hålls på Oskarshamns Folkhögskola parallellt med vårt Lovewell Teen program. Den färdiga musikalen framför vi i Konsertsalen på Oscarsgymnasiet.

 

Från att det allra första ordet skrivs till ridån går ner skapar, skriver, koreograferar, komponerar, designar, repeterar, producerar och framför deltagare en egen musikal tillsammans med våra ledare.

Lovewell-metoden använder musikteater som ett verktyg för att utveckla deltagarnas kreativa, konstnärliga och sociala förmågor samtidigt som självkänsla och samarbetsförmåga stärks.

Lovewell fokuserar på process snarare än produkt; vi vill med varje workshop visa för deltagare att när en grupp kommer samman kring en idé de brinner för så är allt möjligt.

Lovewell har funnits i USA sedan 1989 och sedan 2003 har Lovewell anordnats i Sverige varje sommar. Vi är en religiöst och politisk obunden förening som licensierar den unika Lovewell-metoden. Inget liknande finns idag i Sverige.

PRISER

  • 4600:- Kursavgift: inkl. lunch i 10 dagar (må-fre).

Deltagare har rätt att häva sin anmälan med full återbetalning fram till den 1:e maj. Avanmälningar gjorda efter den dagen återbetalas bara om platsen kan fyllas. Avanmälningar då kursen startat återbetalas inte.

 

STIPENDIUM

I samarbete med lokala företag och organisationer erbjuder Lovewell ekonomiskt stöd till de som särskilt behöver. Observera att Lovewell endast ger stöd för att sänka kursavgiften, ej för kost och logi. Lovewell fördelar stipendier beroende på antal sökanden samt antalet sponsorer. Du ansöker i anmälningsformuläret online. För ansökan om stipendium för dig som redan är antagen, klicka här.

 

FRÅGOR

Kontakta oss via e-mail på info@lovewell.se.