2024 Lomma, Sweden Junior

Lovewell Lomma

Lovewell Lomma Junior 2024

NÄR:  16 Juni – 30 Juni 2024.  Lovewell Junior tar ledigt midsommarafton och midsommardag.

 

VAR: Vi skapar och äter lunch på Kulturskolan i Lomma (Pilängskolan)
Pilvägen 13 i Lomma

 

ÅLDRAR: 8 – 13 år.

 

FÖRESTÄLLNINGSDATUM:28:e Juni kl. 18.00 och 29:e Juni 2024  kl. 11.00 och 14.30

 

Observera att varje student vid registrering måste skapa ett eget konto (med en unik e-postadress).

 

Denna workshop är full för närvarande.

Lovewell Lomma är vårt juniorprogram för 8-13 år gamla barn där vi skapar en ny musikal tillsammans i två veckor! Lovewell Junior är för alla som gillar att sjunga, dansa, teater, låtskriva och skapa. Hålls på Kulturskolan i Lomma (Pilängskolan).

 

Från det allra första ordet som skrivs till ridån går ner, skapar, skriver, koreograferar, komponerar, designar, upprepar, producerar och framför deltagarnas egen musikal tillsammans med våra ledare.

 

Lovewell-metoden använder musikteater som ett verktyg för att utveckla deltagarnas kreativa, konstnärliga och sociala förmågor och samtidigt stärka självkänslan och förmågan att samarbeta.

 

Lovewell fokuserar på process snarare än på produkt; med varje workshop vill vi visa deltagarna att när en grupp samlas kring en idé som de brinner för är allt möjligt.

 

Lovewell har varit i USA sedan 1989 och sedan 2003 har Lovewell organiserats i Sverige varje sommar. Vi är en religiöst och politiskt oberoende förening som licensierar den unika Lovewell-metoden. Inget liknande finns idag i Sverige.

PRISER

4950: – (inkluderar lunch)

Deltagare har rätt att avbryta sin registrering med full återbetalning fram till den 1 maj. Avbokningar efter den dagen återbetalas endast om platsen kan fyllas. Avbokningar när kursen startat återbetalas inte.

 

STIPENDIUM

I samarbete med lokala företag och organisationer erbjuder Lovewell ekonomiskt stöd till dem som har särskilda behov. Lovewell delar ut stipendier beroende på antalet sökande och antalet sponsorer. Du ansöker i ansökningsformuläret online. För en ansökan om stipendium för dem som redan har accepterats, klicka här.

 

ANNULLERING

Avbokningar fram till och med 1 maj 2024 återbetalas till fullo (minus 10% administrationsavgift). Avbokningar från 2 maj till datum då workshopen startar återbetalas helt (minus 10% administrationsavgift) endast om platsen kan fyllas av en annan deltagare. Avbokningar efter workshopens början återbetalas inte.

 

FRÅGOR

Kontakta oss via e-post på maja.lindberg@lovewell.se